Logga in   |  Bli kund
 
 

Modellportföljer - Ett enkelt sätt att spara

Vi lanserar nu en helt unik tjänst för färdiga modellportföljer med utvalda fonder där du som kund får notiser om portföljen behöver uppdateras.

Genom att välja en modellportfölj så slipper du själv välja fonder, du väljer endast den risknivå och sparhorisont som passar dig. Våra fondanalytiker väljer sedan en bra sammansättning fonder.

Om det sker en förändring i den modellportfölj du valt eller om utvecklingen av de ingående fonderna gjort att fördelningen skiljer sig från modellportföljens får du, på din depå, information om att portföljen behöver viktas om (rebalanseras). Du kan då enkelt via en knapptryckning uppdatera din portfölj till den senaste fördelningen. På så sätt kan du enkelt se till att din portfölj håller rätt risknivå över tid samt innehåller fonder som är utvalda av våra fondanalytiker.

Modellportföljerna är framtagna för dig som vill få professionellt stöd i valet av fonder, men passar även dig som inte vill lägga ner så mycket tid på ditt sparande. Våra modellportföljer är sammansatta av erfarna fondanalytiker som kontinuerligt följer utvecklingen på fondmarknaden.
Modellportföljerna finns tillgängliga för depåtyperna ISK, Fonddepå, Kapitalförsäkringsdepå samt IPS. Kostnaden för tjänsten är 0,4% per år. Om en IPS-depå är under utbetalning är tjänsten inte tillgänglig.

Logga in och kom igång med ditt sparande idag!