Räknesnurra

Enkelt och bekvämt att månadsspara
Oavsett om det är en buffert, pensionen eller framtida drömmar du sparar till så är det skönt att veta att sparandet sköter sig självt. Med månadssparande dras det belopp du bestämt att spara varje månad vid ett bestämt datum.

Hur lång tid tar det innan drömmen blir sann?
Med hjälp av räknesnurran kan du få en indikation om hur mycket du behöver spara varje månad och under hur lång tid för att du ska nå ditt mål.


Hur gör jag för att börja spara?

Att månadsspara är enkelt. Med tre enkla steg kan du starta månadssparande hos oss.

1. Sök upp en eller fler fonder som du önskar spara ditt kapital i och tryck på Köp.
2. Tryck på knappen "Gå vidare".
3. Istället för att ange ett engångsbelopp fyller du istället i belopp i fältet för månadssparande.

Klart!


Dra i reglagen nedan för att finna en sparkalkyl som passar dig:

Sparande per månad
Avkastning per år
Antal år

Insatt belopp:
- kr

Avkastning:
- kr

Din behållning:
- krViktigt!

Observera att kalkylen är framtagen för att ge exempel på hur fondsparande under antagande av viss årlig avkastning kan få dina pengar att växa. Antaganden ovan är generella och utgör inte prognos för avkastning i specifik fond. Det går således inte att säga exakt hur stor avkastning ditt sparande kommer att ge, men ett sätt är att titta på den historiska avkastningen, det vill säga hur det har gått för olika sparformer under olika tidsperioder. Däremot är historisk avkastning inte en garanti för framtida avkastning eller utveckling. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.